DİĞER

'55. Dakika' gündeme damgasını vurdu...

SPOR08.06.2022 10:32

Salim YILDIZ


Samsun spor camiasının sevilen programlarından olan ve her Salı akşamı SBB TV ekranlarından yayınlanan '55. Dakika' birbirinden değerli konukları ile yine fark yarattı. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesi içerisinde yer alan SBB TV, birbirinden zengin içerikleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Her Salı akşamı Samsun spor severler ile buluşan '55. Dakika' programı ise yine bir ilke imza attı. 

Samsunspor'un çiçeği burnundaki Teknik Direktörü Bayram Bektaş, ilk kez Salim Yıldız'ın hazırlayıp sunduğu 55. Dakika'da Kırmızı-Beyazlı taraftarlarla buluştu. Camiaya olumlu mesajlar veren ve taraftarıyla bir bütün olarak Süper Lig'e çıkacaklarını söyleyen Bektaş, destek istedi. 

Yine TRT Spor'un usta yorumcuları Hayri Ülgen ile Fatih Doğan'da Samsunspor'un kesinlikle Süper Lig'de olması gerektiğine vurgu yaparak, taraftarlara 'birliktelik' çağrısında bulundu. 

Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'da, gündemde adı geçen transferler hakkında bilgiler verdi. Kaplan 3 Türk, 1 yabancı oyuncu ile prensipte anlaşma sağladıklarını söyleyerek, transferde yoğun tempo çalışmaların sürdüğünü belirtti. 

Diğer