DİĞER

SAMÜ Rektörü Aydın'dan Büyükşehir’e övgü

SAMSUN31.08.2022 14:30

HABER MERKEZİ


Büyükşehir Belediyesi’nin standını ziyaret eden Samsun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Mahmut Aydın, “Başkan Mustafa Demir’in başlattığı dönüşüm TEKNOFEST ile taçlandı” dedi.

Samsun-Çarşamba Havalimanında TEKNOFEST heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Yoğun bir katılımın olduğu festivalde en çok ziyaretçi ağırlayan stantlardan biri de Büyükşehir Belediyesi standı oldu.

Vatandaşlardan bürokrasiye bir çok kişi stantta Başkan Mustafa Demir ile bir araya geldi. Standı ziyaret eden Samsun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Mahmut Aydın kentteki dönüşüme dikkat çekti.

__5591__

TEKNOFEST’in  büyük bir çoşku içinde geçtiğini ifade eden Prof.Dr Aydın, “Aslında Büyükşehir Belediye Başkanımız göreve geldiğinde Samsun’da bir dönüşüm başlattı. Sürdürülebilirlik üzerinden, enerji verimliliği üzerinden, teknolojiye geçiş olarak Samsun’da o dönüşümü tamamladı diye düşünüyorum. Dolayısıyla TEKNOFEST’in de Samsun’a gelmesi bu şehirde ne kadar doğru ve isabetli kararlar alındığını da gösterdi. Bunu görmekten de mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer