DİĞER

Gençlik Enerjisi TEKNOFEST’le Zirveye Taşınacak

SAMSUN13.04.2022 15:50

HABER MERKEZİ


Gençlik Enerjisi TEKNOFEST’le Zirveye Taşınacak

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine ilişkin hazırlıklar, Samsun Valisi Doç. Dr.Zülkif Dağlı başkanlığındaki toplantıda ele alındı

Vali Dağlı; Milli Mücadele’nin ilk adım şehri Samsun’da  19 Mayıs’ı coşkuyla kutlamak adına tüm kurumların iş birliği ve büyük bir titizlikle hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Samsun Valisi Doç. Dr.Zülkif Dağlı, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hazırlıklarıyla birlikte şehrimizin her yerinde hissetmeye başlayacağımız gençlik enerjisi ve heyecanı TEKNOFEST’le zirveye taşınacak” dedi.

Vali Dağlı; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş meşalesini yaktığı şehirde yaşıyor olmanın onurunu ve ayrıcalığını hep birlikte bir kez daha yaşayacağız. Atatürk’ün övgüsüne mazhar olan geleceğimizin teminatı gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkan, dünyadaki gelişmelere ayak uyduran ve tüm enerjisini ülkesinin daha da gelişmesine harcayan birer hazine olarak gelecek kuşaklara daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için başta bilim ve teknoloji olmak üzere her alanda hep ön saflarda yer alacağına yürekten inanıyoruz.

“ Bu noktada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızla ruh ve amaç bütünlüğü oluşturduğunu düşündüğümüz dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST2022’nin hazırlıklarına da hız veriyoruz. 19 Mayıs hazırlıklarıyla birlikte şehrimizin her yerinde hissetmeye başlayacağımız gençlik enerjisi ve heyecanı TEKNOFEST’le zirveye taşınacak. Gençlerimizin, önemli bir fırsat olan bu festivalde ortaya koyacakları projelerle de Atatürk’ün iltifatına layık olmaya gayret göstereceklerine eminiz” dedi.

Diğer