DİĞER

Aşı olmayan 2 bin kişiyi ikna eden tıbbi sekretere başarı belgesi

SAMSUN11.10.2021 16:14

Yaprak KOÇER


Samsun’da tereddütleri olduğu için aşı yaptırmayan 5 bin kişi ile görüşüp bunlardan 2 bine yakınını doğru bilgilendirmeyle aşı yaptırmaya ikna eden tıbbi sekreter Emel Küçükoğlu başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Samsun’daki İlkadım İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görevli tıbbi sekreter Emel Küçükoğlu, Kovid-19 Pandemisi sürecinde tereddütleri olduğu için aşı yaptırmayan 5 bin kişi ile görüştü. Bunlardan 2 bine yakınını doğru bilgilendirmeyle aşı yaptırmaya ikna etti. Küçükoğlu, başarı belgesiyle ödüllendirildi. Samsun Valisi Zülkif Dağlı tarafından, başarı belgesi verilen Küçükoğlu, büyük mutluluk yaşadı. Ayrıca, Vali Dağlı tarafından, Samsun Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Hatice Öz’e de başarı belgesi verildi.

‘Sağlık çalışanlarımıza minnettarız’

Vali Dağlı, koronavirüsün Türkiye’de ve Samsun’da görüldüğü ilk andan itibaren canları pahasına büyük bir fedakarlıkla çalışan tüm sağlık çalışanlarına bu mücadelenin en ön safında yer alarak ortaya koydukları gayret için minnettar olduklarını belirterek “Aşının gücüne inanarak ilk fırsatta aşısını yaptıran tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Aşı konusunda çekinceleri olduğu için henüz aşı yaptırmamış olan veya dozlarını tamamlamamış olanlara kulaktan dolma bilgilere itibar etmemeleri ve resmi kaynaklardan alacakları doğru bilgilerle tereddütlerini gidererek bir an önce aşılarını yaptırmaları çağrısında bulunuyorum” diye konuştu.

Diğer