DİĞER

12 yaşında 2 klibi yayınlandı

SAMSUN07.07.2022 09:31

Yaprak KOÇER


Org çalıp çektiği videoyu sosyal medyaya yüklemesinin ardından fenomen olan 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker, müzik alanında ilerleyişine devam ediyor. Binlerce beğeni alan video sayesinde tanınan Türker’in, söylediği 2 şarkıya çekilen klipler yayınlandı.
 

Samsun’un Çarşamba ilçesinde yaşayan 36 yıldır müzisyenlik yapan Hakan Türker (48), 2 yıl önce Kovid-19 nedeniyle uygulanan kısıtlamalar sonrasında çalışamayınca müzik aletlerini evine getirdi. Zaman zaman müzik aletlerini çalarak sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulundu.

Çalışmak için gündüzleri dışarı gittiği dönemde ise oğlu Fevzi Kaan Türker, babasından gizlice org çalmayı öğrendi. Babasının orgunu çalarak şarkı söyleyen küçük çocuk bir video çekti. Bu videoyu 2 yıl önce annesinin cep telefonunu alıp sosyal medyadan paylaştı. Video saatler içerisinde binlerce paylaşım ve beğeni aldı. Bunun üzerine küçük çocuk benzer videoları sosyal medyada paylaşmaya devam etti. İlerleyen süreçte tanınmış şarkıcılarla canlı yayın bağlantıları da yaptı.

2 klibi yayınlandı
 

Fenomen olan küçük çocuk, çeşitli etkinlik, düğün ve nişan merasimlerinde sahne alıp, babasının orguyla şarkı söylemeye başladı. Son olarak seslendirdiği iki şarkıya klip çekip sosyal medya platformlarında paylaştı. Kendisine olan ilginin her geçen gün artarak devam ettiğini belirten Türker ise hayalinin iyi bir şarkıcı ve oyuncu olmak olduğunu söyledi.


‘Çok şaşırdım’

Şarkı söylerken çektiği videonun bir anda hızla binlerce beğeni alıp paylaşıldığını söyleyen Fevzi Kaan Türker, “Fenomen olduğum ilk gün çok şaşırdım nasıl bu hale geldiğini anlayamadım. Günler geçtikçe ilgi arttı bu hale geldim. Bu noktaya geldiğim için çok mutluyum. 2 tane de klip çıkardım. Ünlü abilerim ablalarım destek veriyorlar. Sosyal medyada kliplerimi paylaşıyorlar. İleride müzik konusunda ilerlemek istiyorum bir de oyuncu olmak istiyorum. Dışarı çıktığımda çok ilgi gösteriyorlar. Benimle fotoğraf çektiriyorlar” dedi.

‘Gurur duyuyorum’

Anne Tuğba Türker ise oğlu ile gurur duyduğunu söyleyerek “Pandemi ile birlikte bu süreç başladı. Benim eşim müzisyen ve pandemi yasakları nedeniyle orgunu eve getirmişti. Oğlumun orgla bizden gizli şarkı söylediği videosunu sosyal medyada paylaşmasıyla birlikte bu süreç başladı. Müzik eğitimi aldırıyoruz. Her türlü eğitimine devam ediyor. 2 de klip çekti. Çok beğenildi, sevildi.

Kendi imkanı ile çalışmalarıyla bu noktaya geldi. Bir anne için böyle şeyleri görmek gurur verici. Mutluyum onun adına. Ama onun ‘Ben hazırım’ demesi için kat edeceğimiz çok yolumuz var. Oğlumun hayalleri istedikleri bizim için önemli. Biz ona anne ve babası olarak destek verip birlikte ilerlemeye çalışıyoruz. İyi bir şarkıcı ve oyuncu olmak istiyor inşallah hedeflerine ulaşır” şeklinde konuştu.
 

 

Diğer