DİĞER

Şehit Uzman Çavuş Şeker son yolculuğuna uğurlandı

GÜNDEM07.06.2021 16:11

Yaprak KOÇER

Kuzey Irak’ta devam eden Pençe Yıldırım Harekatı’nda şehit düşen Samsunlu Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker (25), Bafra ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.


Kuzey Irak’ta devam eden Pençe Yıldırım Harekatı'nda el yapımı patlayıcıya basarak yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker için memleketi Bafra ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

__1207__

Asri Mezarlık'ta gerçekleştirilen törene şehit annesi Münevver Şeker, şehit babası Nurettin Şeker, şehidin nişanlısı Edanur Dursun, yakınları ile Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, CHP Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende şehit annesi Münevver Şeker "Ağlama' dedin oğlum ama dayanamadım" diyerek göz yaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından Şehit Uzman Çavuş Şeker’in cenazesi Bafra Asri Mezarlık’taki şehitlikte toprağa verildi.

Diğer