DİĞER

Ayvacıklı minikler masala doyacak

GÜNDEM05.07.2021 12:28

Yaprak KOÇER

Ayvacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından hazırlanan ‘Masal Anlatsam Dinler misin ?’ projesi kapsamında hazırlanan ‘Ay Oyuncak’ isimli oyuncak yardımıyla çocuklar için masal etkinlikleri yapılıyor.


Samsun’un Ayvacık ilçesinde bulunan Ayvacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından hazırlanan ‘Masal Anlatsam Dinler misin ?’ projesi uygulanmaya başlandı. İlk olarak Ayvacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin tasarladığı oyuncaklara ‘Ay Oyuncak’ ismiyle marka tescili aldığı belirtilirken bu oyuncaklar ile birlikte masal etkinlikleri yapıldığı ifade edildi.
Eynel İlkokulu ve Yenice Mustafa Çakır İlkokulu anasınıflarını ziyaret eden okulun öğretmenlerinden Elif Keleş, Semra Düzen ve Meymune Dilek oyuncaklar eşliğinde Türkçe Dil Etkinliği kapsamında okulun öğrencilerine hikayeler anlattı. Ayrıca anasınıfı öğrencilerine ‘Küçük ressamın renkleri, hikaye önlüğü’ tekniği ile masalların anlatıldığı etkinliğini minikler ilgi ile izledi. Ayvacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ebru Ülker, Masal Anlatsam Dinler Misin Projesini öncelikle Ayvacık’ın tüm okul ve mahallelerine ulaştırmayı istediklerini belirterek masal dinlemeyen hiçbir çocuk kalmayıncaya kadar kapı kapı gitmeyi hedeflediklerini söyledi.

Diğer