SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 06:29

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor’un devre arası transferinde ağırdan alması taraftarı her ne kadar üzse de Tomane ve Fofana’nın yeniden takıma dönmesi başlı başına yeni bir transfer olarak değerlendirildi.

Özellikle sakatlık sonrası takıma yeniden katılan Fofana’nın dönüşü Samsunspor’un ligin ikinci yarısındaki performansını direk etkileyecekti.

Eyüpspor maçında bunu çok net gördük. İkinci goldeki Tanque’ye asisti ne kadar önemli bir “transfer” olduğunu ispat niteliğindeydi. Bu gol farkı getiren de sayı oldu. Samsunspor’un öndeki hızlı oyuncuları, savunmada derin açıklar veren Eyüpspor’a cezayı kesti.

Rakibin kadro kalitesi ne kadar iyi olursa olsun, takım disiplinine sadık kalmak, onlara fazla düşünme fırsatı vermeden baskı oluşturmak sonuca da yansıdı.

Son olarak şunu ifade etmeliyim;

Futbol takımlarını camia yapan faaliyet yaptıkları yılların sayısı değil, Türk sporuna yaptıkları hizmetler, temsil ettikleri değerlerdir.

Yılport Samsunspor 1965’den bugüne Türk futboluna kazandırdıklarıyla, değerleriyle ne kadar büyük bir camia olduğunu bir kez daha gösterdi.

Tebrikler Samsunspor, tebrikler Hüseyin Eroğlu.

0 Yorum

Yorum Yap