SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 10:30

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

İBB Başkan'ı İmamoğlu Karar Gazetesi yazarları ile bir değerlendirme yapmış, malum yazıya göz gezdirdim.

Fıkralardan pasajlara da yer verilmiş. İmamoğlu altılı masa için, daha fazla temas halinde olmaları gerektiğini, daha fazla çalışıp stratejiler üretmeleri gerektiğini söylüyor. Çünkü Sayın İmamoğlu uzun yıllar ortaklık yapmış geniş bir ailenin ferdiymiş. Bir danayı 8 kişi kesmeye mi benziyor ülke yönetmek Sayın İmamoğlu? Kurbana da daha çok var!

Bir diğer fıkradan pasaj da hemen ardından geliyor. AK Parti kazanırsa, savunma sanayini geliştirdi, yerli otomobil üretti, Karadeniz'de gaz buldu, ulaşımı kolaylaştıran otobanlar ve köprüler yaptı, öğrencilere sağlanan yurt ve burslarda iyileştirme yaptı, asgari ücretin yarım asırdaki en büyük artışına vesile oldu demeyelim diyor İmamoğlu. Sanırım yeterince heykel yapmadık, diyelim diyor.

Fıkra o kadar işte.

Başına gelenin hukuk dışı olduğunu söylüyor. Kendisine terörle ilgili davalar hazırlandığını söylüyor sanki haksız yereymiş gibi. Oysa sonra söyledikleri için bile açılabilir bu davalar. 

Tüh! HDP'li belediyelere kayyum atanmış.

Tüh! Demirtaş hapisteymiş! Büyük haksızlıkmış!

Hukuksuz olarak nitelendiriyor kendisine uygulananları lakin devletin resmi kurumuna hakaret edeni yargılamamak asıl hukuksuzluktur. Burada da çelişkiye düşüyor. 

Hem adalet istiyor, hem devlet kurumuna hakaret edip yargılanmamak. 

Hem terör ile ilgili dava önüne gelse haybiyeymiş gibi lanse ediyor, hem Demirbaş'ın tutukluluğu hukuksuzdur diyor.

Ülke yönetmeyi de kurban kesmek sanıyor zaten. Kurbana da daha çok var!

0 Yorum

Yorum Yap