• Samsun
  • Son Güncelleme 14:16
Zorlu'dan mesaj: Destek verin, çifte zafer yaşayalım Görseli
SPOR

Samsunspor Kulübü Derneği Basketbol Şubesi Başkan Vekili Ergin Zorlu, "Gelin el ele verelim ve hem futbolda hem de basketbolda bu sezon çifte şampiyonluk kutlaması yapalım" dedi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor Kulübü Basketbol Şube Başkan Vekili Ergin Zorlu, www.samsunsehirgazetesi.com'a özel açıklamalarda bulundu. Samsunspor Kulübü Derneği çatısı altında bulunan basketbola destek verilmesi gerektiğini belirten Zorlu, "Gerekirse bir kampanya başlatıp şehrimizle beraber basketbola damga vurmak istiyoruz" dedi.

 Görseli Yıldırım'dan baskete moral ziyareti
Başkan Yüksel Yıldırım, Play-Off’lar öncesi Samsunspor Basketbol takımı ile bayramlaşarak, oyuncularla sohbet etti.

Şampiyonluk Kıl Payı Kaçtı
Futbol tarafında Başkan Yüksel Yıldırım'ın çok iyi projelere imza attığının altını çizen Ergin Zorlu, "Basketbolun yaşaması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Sezona başlarken imkanlar dahilinde genç bir kadro kurduk. Hedefimiz ligde kalmak veya en iyi şekilde play-off oynamaktı. Ama ligde gördük ki takımımız müthiş bir performans ortaya koyarak son 3 haftada 7 haftalık bir liderlik yarışı içerisinde yer aldı. Merkez Efendi Denizli Basketbol ile deplasmanda oynadığımız maçtan üzücü bir skorla ayrıldık ve şampiyonluğu kıl payı kaçırdık" diye konuştu. 

Lige Damga Vurduk
Lige damga vurduklarını belirten Zorlu, "Şimdi 2. olarak play-off'lara girdik. Pazartesi günü saat 14.00'da Manisa Büyükşehir Belediyespor ile evimizde play-off ilk maçına çıkacağız.  Saha avantajını kullanıp bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Yarı final ve final maçlarında 3 galibiyet alan takım ise ING Basketbol Süper Ligi'ne çıkmış olacak. Müthiş bir ivme gösteren takımımızı yürekten kutluyoruz" ifadelerini kullandı.  

Kampanya Başlatılacak
Şehrin takıma el birliğiyle sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Ergin Zorlu, "Hep beraber bürokrasisi, siyasetçisi ve iş insanlarıyla takımımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Herşeyi Yüksel beyden beklemek olmaz, sağolsun o basketbolu yaşatmak için elinden geleni yapıyor. Yüksel bey futbol tarafını aldı götürüyor, bize de basketbolu yaşatma görevi düşüyor. Takımımızın hala bir sponsoru yok, formasında reklamı yok. Tabi bu da bizleri üzüyor. Bizde yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Gerekirse kampanya başlatıp bu takımı ekonomik anlamda yaşatmaya çalışacağız"dedi.

0 Yorum

Yorum Yap