• Samsun
  • Son Güncelleme 19:00
'Yolun sonu Süper Lig olsun' Görseli
SPOR

Kırmızı-Beyazlı camiaya ilk mesajını veren Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Çok çalışacağız ve mücadele edeceğiz. Yılport Samsunspor'a gönül veren herkesin desteğiyle yolun sonu Süper Lig olsun" dedi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Yılport Samsunspor'da çiçeği burnunda Teknik Direktör Mehmet Altıparmak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Kırmızı-Beyazlı camiaya ilk mesajını veren Mehmet Altıparmak, "Büyük Samsunspor camiasının hedefleri için yola çıkıyor. Çok çalışacağız ve mücadele edeceğiz. Yılport Samsunspor'a gönül veren herkesin desteğiyle yolun sonu Süper Lig olsun" ifadelerini paylaştı. Samsunspor'lu taraftarlarda Altıparmak'ın bu sözleri sonrası mesajlarıyla tecrübeli teknik adama destek oldu. 

Mehmet Altıparmak kimdir?

Mehmet Altıparmak 1 Mayıs 1969 yılında Ankara'da doğan eski futbolcu ve teknik direktör, profesyonel futbola 1989 senesinde Gençlerbirliği'nde başladı ve burada üç sene oynadıktan sonra 1993-94 sezonunun ilk haftalarında sezon sonuna kadar kiralık olarak Petrol Ofisi'ne gitti ve sezon sonunda Denizlispor'a transfer edildi. Denizlispor'da iki sezon oynadıktan sonra Bursaspor'a transfer oldu. Bursaspor'da takıma giremedi ve sezon başladıktan sonra sezon sonuna kadar Eskişehirspor'a kiralandı ve sezon bitiminde Beypazarı Şekerspor'a transfer edildi. Burada sadece bir sezon kaldıktan sonra tekrar Denizlispor'a transfer oldu ve burada bir buçuk sezon kaldıktan sonra 2000-2001 sezonu sonuna kadar Diyarbakırspor'da kiralık olarak oynadı ve gelecek sezon için Elazığspor ile anlaşarak takımdan ayrıldı. Elazığspor'daki ilk sezonuna oldukça başarılı bir dönem geçirdi ve Lig müsabakalarında attığı 17 gol ile takımının en golcü futbolcusu oldu. Buna rağmen Elazığspor'daki ikinci sezonunda ligin devre arasında takımdan ayrılıp sezon sonuna kadar Sakaryaspor ile anlaştı. 2003-2004 sezonu için Çanakkale Dardanelspor ile anlaştı fakat ligin ilk yedi haftasından sonra takımdan ayrılma kararı aldı ve sezon sonuna kadar Yimpaş Yozgatspor için oynadı. 2004-2005 sezonunda Şanlıurfaspor için oynadı ve son olarak 2005-2006 sezonunda Beypazarı Şekerspor için görev aldıktan sonra aktif futbol kariyerini noktaladı.
 

0 Yorum

Yorum Yap