SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 17:17
Yılport Samsunspor'dan güzel prova : 2-1 Görseli
SPOR

Yılport Samsunspor, hazırlık maçında karşılaştığı Trabzonspor'u ikinci yarıda Enes İslam İlkin ve İlyas Kubilay Yavuz'un attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

TFF 1.Lig'de şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Yılport Samsunspor, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Trabzonspor ile yaptı. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde gülen taraf Samsunspor oldu. Nurullah, Erhan, Yalçın, Erkam, Ercan, Oğuz, Gökhan, Savicevic, Burak Çalık, Guido ve Ahmethan onbiriyle maça başlayan Kırmızı-Beyazlılara karşı konuk ekip Trabzonspor ise Uğurcan, Nwakeme, Sörlöth, Ekuban, Campi, Flavio, Abdurrahim, Kerem, Pereira, Abdulkadir ve Furkan Yıldırım onbiriyle sahada yer aldı.
Karşılaşmanın ilk yarısı  golsüz eşitlikle tamamlandı.
İkinci yarıda her iki takımda bir çok oyuncu değişikliği ile sahaya çıktı. Konuk ekip, 50.dakikada Edgar Le'nin attığı kafa golüyle 1-0 öne geçti. Yılport Samsunspor bu gole 54.dakikada Enes İslam İlkin ile yanıt verdii 1-1. Bu golden sonra da ataklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, 88.dakikada kazandığı penaltıyı İlyas Kubilay Yavuz ile gole çevirdi 2-1. Karşılaşma bu skorla sona erdii.  

 

0 Yorum

Yorum Yap