SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 03:06
Yeni antrenörler geliyor... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

TFF Grassroots-C Lisans Futbol Antrenör Egitimi programı Samsun'da devam ediyor. 31 kursiyerin yer aldığı program yarın son bulacak ve başarılı olan adaylar antrenörlük hayatına 'merhaba' diyecek.

 Türkiye Futbol Federasyonu’nun ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 'TFF Grassroots-C Lisans Futbol Antrenör Egitimi' programı Samsun'da tüm hızıyla devam ediyor. Samsun İlkadım Mustafa Dağıstanlı ve Samsunspor Batıpark Spor Tesisleri'nde yaklaşık 10 gündür devam eden programda 31 kursiyer yer alıyor. 

Deneyimli eğitimciler Nedim Karadeniz ve Aykut Çift'in nezaretinde yapılan eğitimde başarılı olan adaylar antrenörlik hayatlarına adım atacak. Kurs hakkında bilgiler veren Samsun TÜFAD Genel Sekreteri Muharrem Karadeniz, "Nedim Karadeniz ve Aykut Çift hocamız eşliğinde TFF Grassroots-C Lisans Futbol Antrenör Egitimi programımız sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Burada katılımcı antrenör adayı arkadaşlarımızla yakından ilgileniyoruz. Bu kursun ilkini Nisan'da ikincisini ise Mayıs ayında gerçekleştiriyoruz. Talep olursa 3'üncü kursumuzu da açabiliriz. Yapılacak sınavlar sonrası başarılı olacak olan kursiyerlerimiz antrenörlük hayatına adım atacak" dedi. 

Eğitimleri takip eden Samsun TÜFAD Derneği Başkanı Hakkı Bayrak'ta, antrenör adayları ile yakından ilgileniyor.

 


 

0 Yorum

Yorum Yap