• Samsun
  • Son Güncelleme 09:45
Yab-Pa Akademi bombaları patlattı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

İlkadım Yabancılar Pazarıspor, üçü Sierra Leone biri Togo milli takım formaları giyen dört futbolcuyu kadrosuna kattı. 

TRANSFER BAŞARISI
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu’nda mücadele eden İlkadım Yabancılar Pazarıspor, bomba etkisi yapan transferlerini tanıttı. Kırmızı-beyazlı kulüp Togolu Yaya Takiyatou, Sierra Leoneli Korona Jeneba,  Mohai Wuyah ve Kamara Salamatu’yu kadrosuna kattı. Aynı zamanda kendi ülkelerinin milli takımında da forma giyen dört futbolcunun Samsun ekibine katılması, büyük bir transfer başarı olarak gündeme geldi. 

‘HEDEFİMİZ BAŞARILI OLMAK’
Yeni futbolcuları ile birlikte ligde çıkışa geçeceklerine inandıklarını söyleyen kulüp Başkanı Ali Akyüz, “YABPA olarak hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu transferleri gerçekleştirmemize yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Amacımız kaliteli futbolcuları kadromuza dahil ederek hem sportif anlamda başarı elde etmek hem de kulübümüz Süper Lig’de de istikrarlı bir şekilde mücadelesi etmesi sağlamak” diye konuştu.

Akyüz, “Batı Afrika ülkesi olan Sierra Leone’de bulunan Mogbwemo 0veens futbol kulübü ile kardeş kulüp olduk. Batı Afrika’da üst düzey oyuncular Türkiye’ye kulübümüz üzerinden teşhir edilip transferleri yapılacaktır. Kardeş kulübün başkanı Emmanuel Tandoneh ile birlikte ortaklaşa çalışma yaparak Samsun kadın futbolunu Türkye’de söz sahibi yapılması için çaba sarf edeceğiz. Bizlere öncülük yapıp yardımcı olan Türkiye kanadında futbol menajeri Ahmet Uygun ve kulüp dış ilişkiler sportif menajeri Türker Albayrak da destek bizlere destek veriyoruz” diye konuştu


 

0 Yorum

Yorum Yap