SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 04:30
Voleybol Büyükşehir'de öğrenilir... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi voleybol kış spor okulları çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Neşeli idmanlarıyla fark yaratan kış spor okullarında ailelerde çocuklarıyla birlikte spor yapma imkanı buluyor.  

Spor kategorilerinde çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyespor fark yaratmaya devam ediyor. Voleybol kış spor okullarında 55 sporcuya hizmet veren Büyükşehir, haftanın iki günü idmanlarını gerçekleştiriyor. 

Başkan Demir'e teşekkür 

Spor okullarında anne ve babalarda çocuklarıyla spor yapma imkanı buluyor. Renkli görüntülerin yaşandığı aktivitelerde sporcular ve aileler oldukça memnun kalıyor. Başarılı Antrenör Recep Yener, "12 sporcu ile başladığımız çalışmalar şimdi 55 kişilik kocaman aileye dönüştü. 
Cumartesi ve Pazar günleri idmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. Amacımız  kış spor okuluyla voleybol sporunu sevdirip yaz döneminde önümüzdeki yıla yarışmacı gruplara geçebilecek çocuklarımızı belirleyebilmek. Bizlere destek veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş'a teşekkür ediyoruz" dedi

0 Yorum

Yorum Yap