• Samsun
  • Son Güncelleme 19:12
TÜFAD Hakkı Bayrak ile 'devam' dedi Görseli
SPOR

TÜFAD Samsun Şubesi, 10'uncu Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste halinde yapılan seçimlerde mevcut başkan Hakkı Bayrak güven tazeledi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

TÜFAD seçimlerinde Hakkı Bayrak güven tazeledi.

TÜFAD Samsun Şubesi 10'uncu Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Canik Hasan Doğan Spor Salonu'nda yapılan seçim sonrası mevcut başkan Hakkı Bayrak, 4'üncü kez göreve getirildi. Tek liste halinde yapılan seçimlerde güven tazeleyen Bayrak, "Yaklaşık 250 antrenörün katıldığı kurul sonrası 4'üncü kez göreve geldik. Bize güvenen ve inanan herkese çok teşekkür ediyoruz. Samsun'umuza hayırlı olsun" dedi.

TÜFAD olarak sorunları üstesinden geleceğiz

Yeni dönemde antrenörlerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Hakkı Bayrak, "Bizler üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Hedefimiz el ele verip tüm sorunların üstesinden birlikte gelmek ve antrenörlerimiz için daha iyi şartlar sağlamak. Daha öncede yaptığımız gibi yeni dönemde kurslar açarak camiamıza faydamızın dokunmasını istiyoruz. Yanımızda olan siyasilerimiz, bürokratlarımız ve değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

0 Yorum

Yorum Yap