SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 13:39
TFF İl Temsilcisi Özbulut, "Heyecanla bekliyoruz" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Önümüzdeki sezon BAL'da hangi takımın boy göstereceğini belirleyecek olan play-out karşılaşması 20 Nisan'da oynanacak. TFF İl Temsilcisi Hasan Özbulut, "Heyecanla o günü bekliyoruz. Hak eden takım hedefine ulaşacaktır" dedi. 

2021-2022 Sezonu Bölgesel Amatör Lig baraj karşılaşması 20 Nisan Çarşamba günü oynanacak. Samsun Millet Bahçesi suni çim sahada oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 15.30 olacak. 

BAL'da mücadele eden ve sezonu umduğu gibi tamamlayamayan Karasamsunspor, Samsun Süper Amatör Lig play-off ikincisi Hacınabispor ile bu dev müsabakada kozlarını paylaşacak. 

Büyük gün 20 Nisan

Büyük bir heyecanla 20 Nisan'ı beklediklerini söyleyen TFF İl Temsilcisi Hasan Özbulut, "Samsun futbol şehri. İlimizde çok sayıda organizasyonlar gerçekleştirdik ve Türkiye'de ses getirdik. Bunun bir örneği ise Küçük Dev Adamlar turnuvasıydı. Süper Amatör Ligde Samsun Büyükşehir Belediyespor şampiyon oldu. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyoruz. Hacınabispor play-off ikincisi olarak BAL'da Samsun takımları sıralamasında 3'ncü sırada yer alan Karasamsunspor ile play-out karşılaşmasını oynayacak. Futbolseverlerin yoğun ilgi göstereceği karşılaşmayı heyecanla bekliyoruz" diye konuştu.

 

0 Yorum

Yorum Yap