• Samsun
  • Son Güncelleme 16:49
TFF Başkanı Özdemir'den 'milli' operasyon Görseli
SPOR

TFF Başkanı Nihat Özdemir, yönetimi topladı ve EURO 2020'deki başarısızlığı masaya yatırdı. Şenol Güneş'in hazırladığı raporu okuyan Özdemir, herkesin görüşünü sordu.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir dün Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası’ndaki başarısızlığını masaya yatırdı. Özdemir, Türk halkının Avrupa Şampiyonası’ndaki beklentilerini karşılayamadıklarını ve yönetim kurulu olarak bir öz eleştiri yapmaları gerektiğini ifade etti. 

Ayrıntılı rapor istedi 

Nihat Özdemir'in Teknik Direktör Şenol Güneş’ten ayrıntılı bir rapor istediğini ve bu rapor doğrultusunda Milli Takım’ın başarısı için doğru kararlar almak zorunda olduğu iddiaları ortaya atıldı. Özdemir “Arkadaşlar bu rapor doğrultusunda herkes düşüncesini özgürce ifade etsin. Amacımız doğruyu bulmak ve başarılı olmak. Eğer itirazı olan varsa, önerisi olan varsa hemen burada düşüncelerini dile getirsin” dedi.

Şenol Güneş

Güneş'ten 'sorunu çözemedik' itirafı

Teknik Direktör Şenol Güneş, "Son 3 maçımızı çok kötü oynadık. Bunu biz de beklemiyorduk. Ne ben ne de futbolcu arkadaşlarım bu kötü oyunun nedenini çözemedik. Yaptıklarımız doğru şeylerdi. Ama çözemediğimiz bu nedenlerden dolayı başarısız olduk. Türkiye turnuvanın en genç takımıydı. Ve böyle bir turnuvada ilk kez oynayan bir takımdı. Bunu bir mazeret olarak sunmuyorum. Sorumluluk tamamen benim. Bizim iki hedefimiz vardı. Biri Avrupa Şampiyonası’na diğeri Dünya Kupası’na gitmek. Birinci hedefimizi gerçekleştirdik" dedi.
 

0 Yorum

Yorum Yap