SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 07:25
Telekomspor fark yaratıyor Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun'un köklü takımlarından Telekomspor Yaz Okulu'nun açılışını gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Yusuf İman hedeflerinin, daha çok çocuğu spora kazandırmak olduğunu söyledi. 

Samsun'un köklü takımlarından Telekomspor, Futbol Yaz Okulu açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Velilerin ve sporcuların katıldığı açılışta, profesyonel hocalarla minikler ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Telekomspor Kulüp Başkanı Yusuf İman, katılan tüm velilere teşekkür ederek," 8 yaş grubundan başlayıp, A Takım seviyesine kadar takımlarımız var. Okulların kapanmasıyla birlikte, yaz okulumuzun açılışını güzel bir şekilde gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı. 

350 sporcu var
Yaklaşık 350 sporcuya kapılarını açtıklarını belirten İman, "Okullarında tatile girmesiyle birlikte gelecek talepler doğrultusunda yaş kategorilerine göre profesyonel hocalarımız eşliğinde gruplar oluşturmaktayız. Hedefimiz, sadece kulübümüzden profesyonel futbolcu çıkması değil, hem vücut gelişimi hem de birliktelik olgusu için, gençlerin spor sevgisini aşılamak. O yüzden biz gençlerimize yatırım yapmaya çalışıyoruz. Velilerimizde gönül rahatlığıyla çocuklarını kulübümüze getirebilirler " dedi. 

0 Yorum

Yorum Yap