• Samsun
  • Son Güncelleme 19:40
Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Takımımı tebrik ediyorum" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, her puanın altın değerinde olduğunu belirterek, "Evimizde kazanarak şampiyonluk yarışındaki iddiamızı artırmak istiyoruz. Taraftarımızla birlikte bu sezon şampiyonluğu birlikte başaracağız" dedi. 

Manisa FK karşısında alınan beraberlik sonrası, Takımla gurur duyduğunu belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Berabere kalarak 2 puan yitirsek de, sözlerime takımımla gurur duyduğumu söyleyerek başlamak istiyorum. Yine tempolu, yine çok pozisyon bulan bir takım kimliğimizle sahadaydık. Futbol adına hücumda yapılabilecek neredeyse her şeyi yaptık. Bir kez daha penaltı kaçırdık ki, bu sezon kaçan 4. penaltı. 3 topumuz direkten döndü. Karşı karşıya kaldığımız pozisyonlarda rakip kaleci Ömer devleşti. Ömer de 4-5 golü önlemeyi başardı. Tebrik ediyorum. Bizde de Szumski çok kritik pozisyonlarda yaptığı kurtarışlarla farklı kazanabileceğimiz maçı neredeyse kaybetmemizi önledi” ifadelerini kullandı. 

Yunus Emre Çift’in iyi bir performans sergilediğini dile getiren Eroğlu, “Yunus Emre'ye de bir parantez açmak istiyorum. Samsunspor Türk futboluna çok sayıda futbolcular armağan etmiştir. 20 yaşındaki alt yapıdan yetişmiş bu oyuncumuz deneyimli futbolcuların yokluğunda çok önemli katkılar sağladı. Savunmadaki başarısına bir de profesyonel kariyerindeki ilk golünü ekledi. Samsunspor yetiştiren, yarışan ve başarılı olan kulüp kimliğini tekrar kazanıyor. Rakibimiz Manisa FK'ya başarılar diliyor ve sözlerimi taraftarımıza çağrıyla bitirmek istiyorum. Asıl konu şu. Kazanılan her puan altın değerinde. Kadro derinliğimiz tamam. Şehrimiz şampiyonluk havasına girdi. Takımımız izleyenlere keyif veriyor. Ve bizi sıradaki Çaykur Rizespor maçı bekliyor. Evimizde kazanarak şampiyonluk yarışındaki iddiamızı artırmak istiyoruz. Tüm Samsunspor taraftarlarını haftaya tribünlere bekliyoruz. Çünkü, bu sezon şampiyonluğu birlikte başaracağız” diye konuştu. 

0 Yorum

Yorum Yap