SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 04:53
Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu net konuştu... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Pazartesi günü karşılaşacakları Erzurumspor FK'yı da yenip, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor, zirve mücadelesindeki rakibi Eyüpspor'u deplasmanda 4-1 mağlup ederek arasındaki puan farkını 3'e düşürdü. Bu galibiyetin sadece 3 puan olduğunu ve diğer maçlara da aynı konsantre ile hazırlanmaları gerektiğinin altını çizen Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, pazartesi günü karşılaşacakları Erzurumspor FK'yı da yenip, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini ifade etti.

Her karşılaşmayı kazanmak istediklerini vurgulayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Eyüpspor deplasmanından farklı ve güzel bir galibiyet aldık. Çok anlamlı ve değerliydi ama 3 puandan fazlasını alamıyoruz. Bundan sonraki süreçte de 3 puan oynayacağız. Yukarıya tutunmak anlamında rakibimizi yenmek bize moral, motivasyon anlamında katkı sağladı. Taraftarımızın inancını daha da güçlendirdi. Bu galibiyet, bundan sonraki maçlardan da galibiyetle ayrılacağımız anlamına gelmiyor. Çünkü sahada rakip izin verdiğiniz kadar güçlüdür. Rakiplerimize saygı duyuyoruz ama her maçı kazanmak için planlı, programlı olmalıyız" dedi.


 

0 Yorum

Yorum Yap