SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 03:02
Tek ses tek yürek olalım Görseli
SPOR

Samsunspor Kulübü Derneği kongresi öncesi Kırmızı-Beyazlı yöneticiler, SBB TV ekranlarında özel açıklamalarda bulundu. Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bilen, "Gelin tek ses, tek yürek olalım" dedi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Samsunspor'da yarın yapılacak 'Genel Kurul' öncesi Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Yılport Samsunspor A.Ş Genel Müdürü Soner Soykan ve Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar, SBB TV ekranlarında merak edilen sorulara açıklık getirdi. Dernek ve A.Ş'nin etle tırnak gibi olması gerektiğini söyleyen Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bilen, "En başından bu yana Başkanımız Yüksel Yıldırım'ın hedefi buydu. İki tarafın başkanı çünkü kendisidir. Biz istiyoruz ki Samsunspor, Samsun'un takımı. Arması ve renkleri bakidir. Ben uzun yıllar Samsunspor yönetimi içerisinde yer aldım. Yıldırım ile yol arkadaşlığımızda bu kulübü 'en iyi yerlere nasıl getiririz' bunun çalışmalarını yaptık"diye konuştu. 

Basın sözcüsü olacak
    
Bilen, "Bizden önceki 30 milyon TL'lik borcu 8 milyon TL'ye indirdik. Kimliğinde Samsun yazan isimlerin kapısını çaldığımızda farklı tepkilerle karşılaştık. Önemli olan şu ki kimliğinde değil kalbinde Samsun ve Samsunspor yazanlardır. Oluşacak yeni dernek yönetiminde görev alacak arkadaşlar farklı projeler içerisinde yer alacaktır. Bu zamana kadar hizmetleri bulunan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Dernek ağırlıklı olarak yeni sezonda yine basketbol ve bireysel spor dallarında faaliyetlerini sürdürecek. Ayrıca yeni dönemde basın mensuplarımızın ve taraftarlarımızın istediği bir 'basın sözcüsü' görevi üstlenecek yöneticimiz olacak" dedi. 

Kolej bizim hayalimiz

'Bizim anayasamız sosyal sorumluluk projesi' diyen Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar, "Pandemi nedeniyle geçtiğimiz sezon çok fazla aktif olamadık. Basketbol dışında dernek bünyesinde 6 spor branşı var. Amacımız bunları aktif hale getirmek. Ayrıca Samsunspor Spor ve Eğitim Koleji gibi özel okul hayalimiz var. Yeni dönemlerde artık yüzde 25' ten az kadın üyemiz olmayacak. Böyle bir kota oluşturmayı planlıyoruz. Başkanımız Yüksel Yıldırım önderliğinde güzel projelerle camiamızın karşısında olacağız" dedi.

1 TL'ye bilet sattık, bedava olsa olmaz mı? denildi

Genel Müdür Soner Soykan'da, "Özellikle son dönemlerde forma satışlarımızda bir başarıya ulaştık. Samsunspor tarihinde şu an itibariyle 30 bin forma satıldı. Ancak tabiki bu yeterli değil, belki bizde taraftarımıza dokunma noktasında eksiklikler yaşadık. Forma satışı konusunda özellikle kulübün kasasına kalan miktar çok az. Bu konuda bazı yanlış algılar var. Biz zamanında 1 TL'ye maç bileti satışa sunduk, burda bile 1 TL'yi niye alıyorsunuz bedava girsek olmaz mı? denildi. Biz kimseden bize çanta dolusu para getirsin istemiyoruz, sadece forma ve kombinelerimizi alalım takımımıza destek olalım. Yeni sezonda farklı çalışmalar ile taraftarlarımızın karşısında olacağız" diye konuştu. 
 

0 Yorum

Yorum Yap