• Samsun
  • Son Güncelleme 19:30
Taraftar onları istiyor... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Takımla birlikte idmanlara başlayan Tomane, Diomande ve Çinari taraftarı da heyecanlandırdı. 12. adam kontenjan talebinin ardından bu isimlerin kadroya kazandırılması görüşünde.  

Yılport Samsunspor'da Genel Müdür Soner Soykan, TFF'ye ek kontenjan talebinde bulunduklarını söyledi. Soykan, takımların 5’i sahada 2’si yedek kulübesinde ve 1’i de 21 yaş altı olmak üzere toplam 8 yabancıyı kadroda bulundurması kuralının, 5+3 olarak değişmesi için talepte bulunduklarını dile getirdi. 

Soykan ayrıca, "TFF’ye başvurular yaptık. 5+2+1 (21 yaş altı) yabancı kuralının 5+3’e dönmesine yönelik başvuruda bulunduk. Hocamız Hüseyin Eroğlu, lisansı çıkartılmayan Tomane, Diomande ve Çinari'yi  görmek istedi. Bu 3 oyuncu takımla çalışmalara başladı. Hocamız, devre arasında da bizlere faydaları olabilir diye bakıyor. TFF’den gelecek cevabı bekliyoruz. Devre arasında veya devre arası gelmeden bir kontenjan açılırsa kadronun içerisinde bu futbolcuları değerlendirebiliriz" dedi. 

Bu gelişmlerin ardından Kırmızı-Beyazlı taraftarlar Tomane ve Diomande'nin takıma dönmesi yönünde sosyal medya hesaplarından çağrıda bulunuyor. 


 

0 Yorum

Yorum Yap