SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 13:36
Süperde liderin bileği bükülmüyor.... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Süper Amatör Lig'de namağlup lider olan Samsun Büyükşehir Belediyespor, en yakın rakibi Yolspor'u 4-1'lik farklı skorla mağlup etti 

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Samsun Büyükşehir Belediyespor fırtına gibi esmeye devam ediyor. Ligde emin adımlarla şampiyonluk yolunda ilerleyen Mavi-Beyazlı ekip en yakın rakibi Yolspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti. 

Canik suni çim sahasında oynanan maça lider Büyükşehir Belediyespor iyi başlayan taraf oldu. Mavi-Beyazlı ekip tecrübeli golcü Ahmet ile 22. dakikada öne geçti(1-0). Golden sonra baskısını azaltmayan Büyükşehir, 34'te Fikretcan ile farkı 2'ye çıkardı. Golden sonra farkı azaltma çabası içerisine giren Yolspor ise aradığı golü buldu ve devre 2-1'lik Büyükşehir Belediyespor'un üstünlüğü ile tamamlandı. 

İkinci 45 dakikada oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Samsun Büyükşehir Belediyespor, 63. dakikada Hami ve 83'te Okan'ın attığı gollerle skoru 4-1'e getirdi. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Büyükşehir Belediyespor, namağlup liderlik ünvanını sürdürdü. 

0 Yorum

Yorum Yap