SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 23:49
Süper Lig'e son 450 dakika Görseli
SPOR

Haftayı Balıkesirspor galibiyeti ile tamamlayan Samsunspor, Süper Lig'e bir adım daha yaklaştı. Şampiyonluk için ise sadece son 450 dakika kaldı.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

TFF 1. Lig 29. hafta müsabakasında evinde Aydeniz Et Balıkesirspor ile karşılaşan ve rakibini Veli Çetin'in attığı tek golle 1-0 mağlup eden Yılport Samsunspor'da yüzler gülüyor. Altay'ın kan kaybettiği Ankara Keçiörengücü'nün de kazandığı ve üst sıradaki takımların kıyasıya yarışı sonrası Kırmızı-Beyazlılar önemli bir galibiyete imza attı. Ligde geride kalan 29 haftada 16 galibiyet alan Kırmızı-Beyazlılar, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

 Görseli Samsunsporlu Boli'den mesaj var
Samsunspor'da koronavirüse yakalanan ve atlatan başarılı savunmacı Kevin Boli, takımla beraber çalışmalara başladı. Boli, camiaya 'bomba gibi dönüyorum' mesajı verdi.

Rakip fileleri 45 kez havalandıran Samsunspor, kalesinde 26 gol gördü. 57 puanla ligde 2. sırada yerini koruyan Samsunspor, Çarşamba günü deplasmanda Menemenspor A.Ş ile karşı karşıya gelecek. 10 yıllık Süper Lig özlemini dindirmek ve üst üste ikinci şampiyonluğuna imza atmak isteyen Samsunspor'da kalan son maçta puan kaybı yaşamak istemiyor.

0 Yorum

Yorum Yap