• Samsun
  • Son Güncelleme 08:40
Süper Lig'de Büyükşehir fırtınası esiyor... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Süper Amatör Lig 2'nci hafta maçları ile adeta nefesleri kesti. A grubunda Büyükşehir Belediyespor namağlup lider hedefe ilerlerken B grubunun zirvesinde 1930 Bafraspor yer aldı. 

Samsun Süper Amatör Lig başladığı günden bu yana futbolseverlere büyük heyecan yaşatmaya devam ediyor. Ligde oynanan 2'nci hafta maçlarının ardından rakiplerini deviren takımlar haftayı mutlu kapattı. 2 grupta oynanan ligde A grubunda Samsun Büyükşehir Belediyespor fırtınası esiyor. Tekkeköyspor ile karşılaşan Mavi-Beyazlı ekip rakibini 4-0'lık net skorla mağlup etmeyi başardı ve 6 puanla zirvenin sahibi konumunda. 

Tek beraberlik Alaçam'da

B grubunda ise 4 puana sahip 3 takımdan 1930 Bafraspor averajla liderlik koltuğuna oturdu. Ligde oynanan toplu sonuçlar sonrası Yolspor rakibi Vezirköprü Esnafspor'u 5-0, 19 Mayıs Belediyespor, Atakentspor'u 4-0, Hacınabispor, İlkadım Bld Yab-Pa Akademi'yi 2-1, 1930 Bafraspor ise Havza Belediyespor'u 3-1'lik skorla geçti. Haftanın tek beraberliğinde ise Alaçamspor-Termespor elde etti ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. 

 

0 Yorum

Yorum Yap