• Samsun
  • Son Güncelleme 11:15
Süper Amatörde geri sayım başladı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

 

Samsun Süper Amatör Ligi 5 Kasım'da oynanacak müsabaka ile başlayacak. Pandemi nedeniyle uzun bir aranın ardından liglerin başlayacak olması ise futbolseverlere büyük heyecan yaşatıyor

Futbolseverlerin merakla beklediği Samsun Süper Amatör ve U16 Ligi başlıyor. Pandemi nedeniyle uzun bir ara verilen liglerin başlayacak olması ise büyük heyecan yaşatıyor. Amatörde yeni sezona ise geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden efsane kaptan ve Samsunspor Kulübü Eski Başkanı Emin Kar'ın adı verildi. 

İlk hafta programı belli oldu

Samsun Süper Amatör Lig, 5 Kasım'da oynanacak müsabaka ile başlayacak. Sezonun açılış maçında ise Yolspor-Telekomspor karşı karşıya gelecek. Saat 14.30'da başlayacak karşılaşma Atakum ilçesinde oynanacak. 7 Kasım'da oynanacak maçlarda ise Atakentspor-Samsun Büyükşehir Belediyespor, Tekkeköyspor-Vezirköprü Esnaf, 1930 Bafraspor-Hacınabispor, İlkadım Bel-Yab-Pa-Alaçamspor ve Temespor-Havza Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Başkan Demir'e teşekkür

Yeni sezon öncesi Samsun Şehir Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan TFF İl Temsilcisi Hasan Özbulut, "Hasretle beklediğimiz Süper Amatör Lig ve U16 başlıyor. Takımlarımıza sezon öncesi başarılar diliyorum. İlk hafta oynanacak program netleşti. Yaşadığımız saha sıkıntısı nedeniyle maçların oynanmasında kimi zaman zorluk yaşıyoruz. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile yeni sahalar kazanacağız ve mevcut sahalarımızın zeminleri değişecek. Bunun için emeği geçenlere amatör camiamız adına teşekkür ediyoruz" dedi. 

 

 

 

 

 

0 Yorum

Yorum Yap