• Samsun
  • Son Güncelleme 21:11
Süper Amatör Lig heyecanı başladı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Süper Amatör Lig (Emin Kar) sezonu yapılan çiçekli açılış töreni ile başladı. 

 Pandemi nedeni ile 2 sezondur oynanmayan Samsun Süper Amatör Lig (Emin Kar) sezonu büyük bir heyecanla başladı. Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nde sezonun ilk karşılaşması Yolspor ve Telekomspor arasında oynandı. 

Karşılaşma öncesi geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden Samsunspor'un efsanesi Emin Kar'ın oğlu Mustafa Kar'a, ASKF Başkanı Şener Aydın çiçek ve plaket takdim etti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdür Vekili Volkan Saral'a hakemlere ve kaptanlara da açılış töreninde çiçek takdim edildi. 

Geniş katılım

Programa ASKF Başkanı Şener Aydın, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut ,Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü, Spor Güvenliği Şube Müdür Vekili Volkan Saral, İlkadım GSİM Seracettin Turan,Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, Samsunspor Kulübü Derneği Halkla İlişkiler Sorumlusu Melis Kalkavan Erdoğan, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Samet Çiçek, TÜFAD Başkan Yardımcısı Muharrem Tosun, TBPF Karadeniz Bölge Sorumlusu Davut Numanoğlu, futbolcular ve çok sayıda taraftar katıldı.

Başarılar diledi

TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, "Emin Kar sezonu başlamış bulunmakta. Öncelikle Samsun Amatör futboluna hayırlı uğurlu olsun. Bu ligin adını kısa bir süre önce hayatını kaybeden Samsunspor'un başkanı ve kaptanı Emin Kar anısına Emin Kar sezonu dedik. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Umarım herkes için güzel bir sezon olur" dedi. 

0 Yorum

Yorum Yap