SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 12:05
Spor Şube 'Basın' ile buluştu... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler ile gazeteciler kahvaltıda bir araya geldi.

BİRLİKTELİK MESAJLARI VERİLDİ
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler ile gazeteciler kahvaltıda bir araya geldi. Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından Meyvecidede isimli kahvaltı bahçesinde düzenlenen organizasyona Spor Güvenliği Şube Müdürü Vekili Baş Komiser Volkan Saral, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, TSYD Samsun Şube Başkanı Avni Demir, gazeteciler ve Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler katıldı. 

KOORDİNELİ ÇALIŞIYORLAR
Spor Güvenliği Şube Müdürü Baş Komiser Vekili Volkan Saral, Samsun’da gazeteciler ile emniyet müdürlüğü arasında iyi bir koordine olduğunu söyledi. Saral, 2021-2022 sezonun bitmek üzere olduğunu ve bu dönem içinde gazetecilere yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yusuf Ziya Çakır ise, polislerin de gazetecilerin de kamu görevi yaptığını ve bu  nedenle birlikte hareket etmeleri gerektiğini belirterek, organizasyon için Baş Komiser Volkan Saral’a teşekkür etti. 

0 Yorum

Yorum Yap