SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 13:07
Serdar Dursun, Mert Hakan Yandaş ve Krasso geliyor mu? Hüseyin Eroğlu cevapladı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ve Yardımcı Antrenör Halit Eroğlu, SBB TV'de yayınlanan '55. Dakika' programında Salim Yıldız ve Tan İskeleli'nin sorularını yanıtladı. 

Kırmızı-Beyazlı taraftarlarında merak ettiği transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Eroğlu, yeni sezon öncesi önemli mesajlarda verdi. 

Son günlerde Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş, Serdar Dursun ve Fransa 2. Lig takımlarından Saint-Étienne'de forma giyen Fildişili golcü oyuncu Jean-Philippe Krasso, Samsunspor ile gündeme gelmişti.   

55. Dakika'da soruları cevaplayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Süper Lig'de yer alacağız. Bizim için iyi bie takım kurmak inemli, ama ülkemizde transfer dedikoduları çok önceden çıkıyor. Şu an maçlar devam ediyor ve biz başkanımız, icra kurulu ile birlikte bir ay öncesinden çalışmalara başladık. İzlediğimiz oyuncular var bundan sonraki süreçte yine izleyeceğimiz isimler olacak. Samsunspor'a performans katacak oyuncuları alacağız, transfer yapmak için yapmyacağız. Şu an basında yazılan hiç bir oyuncu gerçek değil" dedi. 

Serdar Dursun 

Mert Hakan Yandaş 

Jean-Philippe Krasso
 


 

0 Yorum

Yorum Yap