SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 09:23
Şenol Güneş'ten istifa açıklaması Görseli
SPOR

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna, "Maçtan önce gelirken bizi dünya kupası finaline götürüyordunuz, şimdi nasıl gidersiniz diye düşünüyorsunuz" dedi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

URO 2020 A Grubu 3. maçında İsviçre’ye 3-1 mağlup olan Türkiye, turnuvaya grup sonuncusu olarak veda etti. Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna cevap veren Güneş, ''Maçtan önce gelirken bizi dünya kupası finaline götürüyordunuz, şimdi nasıl gidersiniz diye düşünüyorsunuz. Takımın başarı başarısızlığında sorumluluğu üstüme almam gerekir. Bunun karşılığı istifa mıdır? İş yapmak mıdır? İşi bırakıp kaçmak mıdır? Yoksa çalışmak mıdır? Onu siz daha iyi takdir edersiniz.'' yorumunu yaptı.

Eleştirileri kabul ediyorum

Güneş, ''Galler ve İsviçre’yi yenebileceğimizi düşünüyorduk. Bunları başaramadık. Bu konuda eleştirilerine katılıyorum. Zaten bunları doğru yapsaydık, bunları konuşmayacaktık. Sorumlusu benim, bunu söylerken eksikleri de doğruları da biliyorum, bunu da sizle paylaşıyorum. Herhangi bir şey yapılması için size değil de yönetime bir takım bilgiler verilir.'' değerlendirmesinde bulundu.

0 Yorum

Yorum Yap