SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 05:52
Samsun'un 'Yıldız adayları' burada... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Cimnastik Kulübü geleceğin yıldız adaylarını yetiştirmeye devam ediyor. Milli takım forması altında Dünya ve Avrupa'da ses getiren başarılara imza atan kulübün hedefi 2024 Yaz Olimpiyatları. 

Cimnastik kategorisinde önemli başarılara imza atan Samsun Cimnastik Kulübü, kollarını sıvadı. Dünya ve Avrupa arenasında madalyalar kazanarak adından söz ettiren milli sporcuları bünyesinde bulunduran kulübün hedefi 2024 Yaz Olimpiyatları. 

Minik, yıldız ve gençler kategorisinde 30 sporcu ile çalışan kulüp, katılacakları turnuvalarda yine madalyalara ambargo koymak istiyor. 

Şimdiye kadar önemli başarılar elde ettiklerini söyleyen Milli Takım Antrenörü Rıfat Çağdaş Keskül, "30 yarışmacı sporcumuz var. Minik, yıldız ve gençler kategorisinde faaliyet gösteriyoruz. Avrupa ve Dünya'da yarışan sporcularımız var. Cimnastik bütün sporların temeli oldu. Samsun olarak TOHM  hazırlık merkezine sporcu verdik. Hedefimiz artık olimpiyat. Bu amaç doğrultusunda hedefe ilerliyoruz. çocuklarımız katılfıklasrı yarışmalarda başarıyı ortaya koyuyor" dedi. 

0 Yorum

Yorum Yap