SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 06:10
Samsun'un milli gururu Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Milli sporcusu Nisanur Erbil, Genç Kadınlar Kılıç Dünya Kupası'nda bronz madalyanın sahibi oldu.

Genç Kadınlar Kılıç Dünya Kupası'nda takım müsabakalarında Nisanur Erbil'in de yer aldığı Ay-Yıldızlı ekip finalde Fransa'yı 45-37 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

İspanya'nın Segovia kentinde 21-22 Ocak tarihlerinde yapılan Genç Kadınlar Kılıç Dünya Kupası'nda takım müsabakalarında ‘Begüm Alkaya, Damla Demirkol, Nisanur Erbil ve Nil Güngör'den kurulu Genç Kadınlar Kılıç Milli Takımı finalde Fransa'yı 45-37 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

Kürsü mücadelesinde ilk olarak çeyrek finalde karşılaştığı İspanya'yı 45-40, yarı finaldeki rakibi ABD'yi ise 45-44 yendikten sonra finalde Fransa ile eşleşen milli takım altın madalya mücadelesini 45-37'lik üstünlükle tamamlayarak şampiyon oldu. 

Bireysel karşılaşmalarda Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün milli sporcusu Nisanur Erbil ise bronz madalyanın sahibi oldu. Milli takımımız bu sonuçla şampiyonada iki madalya kazanma başarısı gösterdi. 


 

0 Yorum

Yorum Yap