• Samsun
  • Son Güncelleme 17:20
Samsun'un gururu çiçeklerle karşılandı Görseli
SPOR

U-17 Yıldızlar Greko-Romen Güreş Dünya Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcusu Berati İnaç'a Çarşamba Havalimanında çiçeklerle karşılandı.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Macaristan'ın Budapeşte kentinde yapılan U-17 Yıldızlar Greko-Romen Güreş Dünya Şampiyonası'nda Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcusu Berati İnaç, rakiplerine geride bırakarak 55 kiloda Dünya 3'üncüsü oldu. Bronz madalya kazanarak hem ülkemizi hem de şehrimize büyük sevinç yaşatan başarılı sporcu Berati İnaç'a Çarşamba Havalimanında karşılama töreni düzenlendi. 

Gençlerimizi desteklemeye devam

Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Savaş Keskin ve ailesi tarafından çiçeklerle karşılanan Berati İnaç, "Bu başarımda emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Daha çok çalışıp ülkeme altın madalyayı da getireceğim" dedi. Sporcuların her şartta yanında olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir sosyal medya hesabından, "Berati ile gurur duyduk. Ülkemize ve şehrimize büyük sevinç yaşattı. Gençlerimizi sporun her alanında destekleyemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.  

Şehrine hoşgeldin şampiyon

U-17 Yıldızlar Greko-Romen Güreş Dünya Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcusu Berati İnaç için 'Şehrine hoşgeldin şampiyon' pankartı açıldı. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Savaş Keskin, başarılı sporcuya çiçek takdim etti. Görseli

Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Savaş Keskin, başarılı sporcuya çiçek takdim etti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcusu Berati İnaç için 'Şehrine hoşgeldin şampiyon' pankartı açıldı.  Görseli

Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcusu Berati İnaç için 'Şehrine hoşgeldin şampiyon' pankartı açıldı. 

0 Yorum

Yorum Yap