• Samsun
  • Son Güncelleme 17:18
Samsun'un çocukları hedefe götürecek... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de boy gösterecek olan Samsun Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklar başladı. Başkan Engin Uzun, "BAL'da Samsun'un çocukları ile hedefe yürüyeceğiz" dedi.

2022-23 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de boy gösterecek olan Samsun Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklar başladı. Süper Amatör Lig'de başarılı işlere imza atan Mavi-Beyazlı takımın hedefi BAL'da da zirvede yer almak. 

Genç ve düşük maliyetli bir kadro ile Süper Amatör Lig'de şampiyon olan Büyükşehir Belediyespor'da Başkan Engin Uzun yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. 

Başkan Engin Uzun, "Süper Amatör Lig'de disiplinli bir sistem ile emin adımlarla hedefe yürüdük. Ekip olarak kendimize yakışır şekilde hareket ettik. Şimdi BAL'da ilk kez yer alacağız, bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Transfer görüşmelerimiz başladı, Samsun'un çocukları ile hedefe yürümek istiyoruz. Önceliğimiz bu olacak. Samsun bir futbol şehri ve bunu değerlendirmek istiyoruz. Ayaklarımız yere sağlam basacak şekilde hareket edeceğiz" diye konuştu. 


      

0 Yorum

Yorum Yap