SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 19:40
Samsunspor'un yüzü gülmüyor Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor iki kez öne getiği maçta Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı-Beyazlı ekip play-off şansını ise iyice zora soktu.

Spor Toto 1. Ligde Yılport Samsunspor, evinde Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşmadan Kırmızı-Beyazlı ekip 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. 
Play off yolunda son derece hayati bir maça çıkan kırmızı beyazlılar, oyuna hızlı başladı. Oyuna giderek ağırlığını koyan Samsunspor, rakip kaleye yüklendiği bölümlerde Hasan Kılıç ile galibiyet golüne ulaştı. Kırmızı beyazlılar, bu gole sadece 2 dakika sevinebildi. Eyüpspor Buatu ile beraberlik golüne ulaştı. (1-1)  

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıda olduğu gibi hızlı başlayan takım yine Samsunspor oldu. Kırmızı beyazlılar, organize geliştirdiği atakların birinde Saviceviç ile yeniden öne geçti. (2-1) Galibiyet golünün ardından geriye yaslanan kırmızı beyazlılar, kalesinde pozisyonlar vermeye başladı. Bunların birinde Ba Dibba'nın şutunda top Alaaddin'e de çarparak filelere gitti. (2-2)

 

0 Yorum

Yorum Yap