• Samsun
  • Son Güncelleme 12:08
Samsunspor'un kaptanları '55. Dakika'da' konuştu... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

'55. Dakika' yine gündemi belirleyen spor programı oldu. Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan ve kaptanlar Osman Çelik, Yusuf Abdioğlu ve Moryke Fofana ilk kez canlı yayında Kırmızı-Beyazlı taraftarlarla buluşma fırsatı buldu.

Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Yılport Samsunspor'da liglerin başlaması sabırsızlıkla bekleniyor. Bolu Gerede kamp etabını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, oynadığı ve oynayacağı hazırlık maçları ile eksikliklerini görme fırsatı buluyor. 

Her Salı akşamı SBB TV ekranlarında yayınlanan sevilen spor programı '55. Dakika' yine gündem belirlemeye devam ediyor. 

Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan ve takım kaptanları Yusuf Abdioğlu, Osman Çelik ve Moryke Fofana, ilk kez canlı yayında 12. adamla buluştu. Sorulara içtenlikle cevap veren kaptanlar Kırmızı-Beyazlı camiaya şampiyonluk sevinci yaşatacaklarını söyledi.

Hasan'ın kalbi çok büyük

Soruları yanıtlayan Yusuf Abdioğlu, "Doğup büyüdüğüm, mahallesinde oynadığım, amatör futbol oynadığım şehirdeyim. Çok mutluyum. Hasan'a çok teşekkür ediyorum. 55 numarayı bana bıraktı. Kalbi çok büyük bir kardeşim" dedi. 

Fofana: Fark yaratacağız

Taraftarların sevgilisi olan Moryke Fofana, "Amacım önce tamamen hazır olmak. Taraftarımızın neyi istediğini çok iyi biliyorum ama tek başıma bunu başaramam. Birlikte çok iyi olmamız lazım. Bu sezon sahada çok daha iyi bir Fofana'yı taraftarlarımız izleyecek" diye konuştu. 

Aile ortamımız var

Osman Çelik ise, "Takımımız yüzde 80-90 oranında hazır durumda. Bir iki eksik mevkiimiz var. Ama takımımız çok iyi. Aile ortamı oluşturmayı başardık. Çok ağır bir tempo da çalışıyoruz. Bayram hocamız ağır bir idman programı hazırlamış. Ama bu bizim rahat etmemiz için. Kampta çok güzel bir ortam var" dedi.

Baş parmağı kırıldı

Transferler ve gidecek oyuncular hakkında bilgiler veren Batu Kaplan ise, "Fransa'dan anlaştığımız forvet oyuncusunun ayak baş parmağı çatladı. Bununda düzelmesi 6-8 haftayı bulacağı için bu transferi askıya aldık. Sağ bek konusunda acelemiz yok. Ali Ülgen ve Şener Kaya çok üst düzey performans sergiliyor. Ama stepnesiz yola çıkmak istemiyoruz, o bölgeye transfer yapacağız. 

Novikovas'un durumu iyi

Novikovas sorusu üzerine Kaplan, "Novikovas'ın sakatlığı geçici. Bir iki gün dinlendikten sonra antrenmanlara devam edecek. Korkulacak bir durum söz konusu değil. 

Yollar ayrılıyor 

Savicevic bir takımla anlaşmak üzere. Yameogo TFF 1. Lig'de bir takıma kiralık olarak gidecek. Çinari'de bir takımla anlaşmak üzere. Shaldon Bateau ise idmanlarına tesislerde devam ediyor. 

Gençlere ilgi büyük 

Yunus Emre'ye Avrupa bağlantısı olan takımlardan resmi teklifler geldi. İstanbul takımları da kapımızı çalıyor. Ama biz istiyoruz ki Yunus kadromuzda kalsın, öyle de olacak. Polat ve Ali içinde teklifler var. Ama bu iki oyuncumuzda takımda kalacak. Planlarımız arasında belki kiralama seçeneği olabilir" diye konuştu.

 

0 Yorum

Yorum Yap