SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 09:36
Samsunspor'un gençleri geliyor Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Uyar, "Biz aşağıdan üretmeye devam edeceğiz. Başkanımıza söylüyorum. Transferi biraz az tutsun, benim burada alternatif olacak, süre aldığında Polat gibi, Yunus Emre gibi, Ali Kılıç gibi çok oyuncu var" dedi.

Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, 2-1 kazanılan Altınordu karşılaşması sonrasında Başkan Yüksel Yıldırım'a mesaj yolladı. Futbol Akademi Direktörü Uyar, "Biz aşağıdan üretmeye devam edeceğiz. Başkanımıza söylüyorum. Transferi biraz az tutsun, benim burada alternatif olacak, süre aldığında Polat gibi, Yunus Emre gibi, Ali Kılıç gibi çok oyuncu var. En azından bu çocukları değerlendirmek gönül istiyor" dedi.  

Genç oyuncularımız var. Ben Akademi Direktörü olarak söylüyorum. Puan rahatlığımız olsa, inanın gençleri oyuna sokacağım. Muhammet Ali’yi oyuna sokamadım. Hata yaparsa ihale ona kalır diye. Rahat konumda olsak daha göreceğiniz oyuncular var.” diye konuştu. Samsunsporlu futbolcu ve teknik ekip, daha sonra soyunma odasında büyük mutluluk yaşadılar" dedi.

 


 

0 Yorum

Yorum Yap