• Samsun
  • Son Güncelleme 22:24
Samsunspor'un bileği bükülmedi Görseli
SPOR

Cumartesi akşamı deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor'da hazırlıklar sürüyor. Rakibi ile bu zamana kadar 42 lig maçında karşılaşan Kırmızı-Beyazlılar'ın üstünlüğü göze çarpıyor

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


TFF 1. Lig 3. hafta müsabakasında Yılport Samsunspor, Cumartesi akşamı ligin iddialı ekiplerinden Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz haftayı 3-1'lik Balıkesirspor galibiyetiyle kapatan Kırmızı-Beyazlılar'da yine tek hedef galibiyet olacak. İki takım arasında ise bu zamana kadar 42 lig maçı oynanmış. 


Üstünlük bizde

Bu karşılaşmaların 22'sini Yılport Samsunspor kazanırken 9 maç Kocaelispor'un galibiyeti ile tamamlandı. 11 müsabaka ise berabere sonuçlandı. Oynanan maçlarda Kırmızı-Beyazlılar rakip fileleri 72 kez havalandırırken Kocaelispor 40 golle karşılık verdi. Samsun'da oynanan 21 maçın 13'ünü Samsunspor kazanırken 6 karşılaşma berabere bitti ve Kocaelispor sadece 2 galibiyet elde edebildi. İki takım arasında oynanan son 10 maçın sadece 1'ini Kocaelispor kazanırken, Kocaeli'de oynanan son 5 maçın 5'ini de Yılport Samsunspor kazandı. 

0 Yorum

Yorum Yap