• Samsun
  • Son Güncelleme 15:20
Samsunspor'u çarçur ettirmem... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Başkan Yüksel Yıldırım, "Başkanlığım döneminde en iyi takımı kurdum. Samsunspor'un başına inandığım, karakterine güvendiğim bir hocayı getirmek istiyorum" dedi. 

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, 3-2'lik Sakaryaspor galibiyeti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hoca konusunda sorulara cevap veren Başkan Yıldırım, acele etmeyeceklerini söyledi. 

Yüksek fiyatlar çekiliyor

Başkan Yüksel Yıldırım, "İyi bir hoca bulmaya çalışıyorum ama açık söyleyeyim taraftarın peşinde ismini yapıp bizi takibe alan bazı hocaların oyununa gelmem. Menajerler dolduruyor. Taraftar da gazı alıyor. Benim aklımda olan hocalar farklı onların söylediklerini siz burada bilmiyorsunuz ama gidin İstanbul’da 0menajer dünyasına ayrıldıkları kulüpleri sorun. Niye ayrılıyor? Nasıl ayrılıyor? Görüştüğüm hocalar var. Çok yüksek fiyatlar söylüyorlar. Beklemedeyim. Bazı hocalar var karakteri bana uymuyor. Samsunspor'u çar çur ettirmem

Hoca olmazsa takım bu kadar oynar

Millet yazıyor çiziyor çünkü onları da dolduranlar var. Biz salak değiliz. Hiç hoca olmasa bu takım bu kadar oynar. Biz demek ki bu işi iyi yapacak  bir hoca bulduğumuzda; karakterli, inanacak, güvenecek, bu takımı şampiyon yapacak. 

Eroğlu ile konuşmadım

Hüseyin Eroğlu ile hayatımda bir kere konuşmadım. Kimle konuştuğunu sorun. Bedava Samsunspor’a gelen yok. Ben de kendi paramla getireceksem inandığım hoca olur. Biz denedik bazılarına şans verdik olmadı ama şimdiye kadar başkanlığım dönemimde en iyi takımı kurduk bu sene" diye konuştu. 
 

0 Yorum

Yorum Yap