SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 15:33
Samsunspor'dan muhteşem başlangıç Görseli
SPOR

Sezonun ilk maçında Balıkesirspor'u evinde konuk eden Samsunspor, rakibini Yasin Öztekin'in yıldızlaştığı maçta 3-1'lik skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


TFF 1. Lig 2. hafta müsabakasında Yılport Samsunspor evinde Balıkesirspor'u konuk etti. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçta etkili bir futbol ortaya koyan Kırmızı-Beyazlılar, rakibini 3-1'lik skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Bu sezonda şampiyonluk parolası ile yola çıkan Samsunspor maça istediği gibi başladı. 

Devreyi önde tamamladık

Balıkesirspor'a karşı sahaya kalede Nurullah, Ali, Burak, Boli, Soner, Osman, Hasan, Gökhan, Melih, Yasin ve Tomane ilk 11'i ile çıkan Samsunspor rakibine oyun izni vermedi. Organize ataklar ile gol arayan Kırmızı-Beyazlılar, tecrübeli oyuncu Yasin Öztekin ile 6. dakikada 1-0 öne geçti. Baskısını azaltmayan ve rakibi abluka altına alan Samsunspor, yine 11. dakikada Yasin ile golü bulan taraf oldu(2-0). 29. dakikada ise konuk ekip Balıkesirspor Oğuz Han ile farkı 1'e indirdi ve ilk devre Samsunspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. 

Yasin attı, Samsunspor coştu

İkinci 45 dakikada farkı çoğaltma çabası içerisine giren Yılport Samsunspor, oyunu rakip alana yıktı. Maçın yıldızı olan Yasin, 67. dakikada oyuna sonradan giren Erald Çinari'nin pasında topu ağlarla buluşturarak takımının ve kendisinin üçüncü golünü kaydetti(3-1). Maçın geride kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmayınca Samsunspor sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmayı başardı. 

 
 

0 Yorum

Yorum Yap