• Samsun
  • Son Güncelleme 22:36
Samsunspor'dan gol sesi çıkmadı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk eden Samsunspor sahadan 0-0 golsüz eşitlikle ayrıldı. 

TFF 1. Lig 10. hafta müsabakasında Yılport Samsunspor evinde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u konuk etti. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçtan Kırmızı-Beyazlı ekip 0-0'lık skorla ayrıldı.

 

Devrede gol sesi çıkmadı 

Müsabaka öncesi ise geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi ile hayatını kaybeden eski başkan kaptan ve oyuncu Emin Kar için 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. Samsunspor sahaya üzerinde Emin Kar'ın fotoğfarı bulunan siyah tişörtlerle çıktı. Mehmet Altıparmak'la yolların ayrılmasından ardından çiçeği burnunda teknik direktör Fuat Çapa takımının başında yer aldı. Sahaya Menemenspor maçının ilk 11 ile çıkan Samsunspor, ilk yarıda pozisyon bulmakta zorlandı. Her iki takımda karşılıklı ataklar bulsa da sonuca gidemedi ve devre 0-0 golsüz esitlikle sona erdi. 


İkinci 45 dakikada Samsunspor gol bulma yollarına gitti. Sağlı sollu ataklar ile rakip kaleye yüklenen Kırmızı-Beyazlılar, pozisyonlardan eli boş döndü. 87. dakikada Ismael Diomande kaleciyle karşı karşıya kaldığı net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Maçta gol sesi çıkmayınca Samsunspor, sahadan 0-0'lık golsüz eşitlikle ayrıldı.  
 

0 Yorum

Yorum Yap