SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 20:42
Samsunspor'dan 'Birliktelik' mesajı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, Genel Müdür Soner Soykan ve Teknik Direktör Fuat Çapa, yan yana ilk kez SBB TV ekranlarından Kırmızı-Beyazlı camiaya mesajlar verdi. 'Birlikte güçlüyüz' diyen 3 isim Bandırmaspor maçına taraftarları davet etti. 

Yılport Samsunspor'da yüzler gülüyor. Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşısında alınan galibiyetin ardından play-off umutlarını sürdürmeyi başaran Kırmızı-Beyazlılar'da, gözler artık tamamen 2 Nisan'da Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak Royal Hastanesi Bandırmaspor karşılaşmasına çevrildi. 

Bandırma maçı öncesi ise Milli takım arası nedeniyle İstanbul'da dev bir zirve gerçekleşti. Başkan Yüksel Yıldırım, Teknik Direktör Fuat Çapa, Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ve Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, yemekte bir araya geldi.

 

SBB TV ekranlarında her Salı akşamı yayınlanan 55. Dakika programının konuğu olan Başkan Yıldırım, Teknik Direktör Çapa ve Genel Müdür Soykan, Samsunspor camiasına önemli mesajlar verdi. 

Artık söz sizde

Samsunspor'un dününü, bugününü ve yarınlarını konuştuklarını söyleyen Başkan Yüksel Yıldırım, "Samsunspor'umuz için elimizden geleni yapıyoruz. Hocamız ile Belçika dönüşü İstanbul'da bir araya geldik. Play-off'lardan takımımızı nasıl Süper Lig'e çıkarırız, bunun hesaplarını yapıyoruz. Artık şehrin kenetlenme vakti geldi. Herkes elini taşın altına koysun. Biz kulüp olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bizim söz hakkımız bitti. Artık söz taraftar ve futbolcularımızda. Biletler konusunda gelen indirim talebini değerlendirdik ve yüzde 50 indirim yaptık. 'Birlikte yükseleceğiz' diyoruz her zaman. Kalan maçlarımızda taraftarlarımız bizleri desteklerse oyuncularda cevabını en iyi şekilde verecektir. Samsun şehir olarak yıllardır Süper Lig özlemi ile yatıp kalkıyor. 19 Mayıs ruhunu yeniden yeşertmemiz lazım. Ben teknik heyetimize ve oyuncularımıza inanıyorum" dedi


 
Müjdeyi canlı yayında verdi

Başkan Yıldırım ayrıca, "Altyapıya verdiğimiz önem ortada. Mühendislerimiz ile konuştuk, Nisan veya Mayıs ayı içerisinde yarım kalan idari ve sporcu binalarının yapımına başlıyoruz. Canlı yayında bu müjdeyi vermiş olalım. Bütçeyi yeniledik ve kolları sıvıyoruz. Artık yarım kalmış bir şey olmayacak. 3 bin 500 metre karelik bina alanlarımızı tamamlayacağız. Samsunspor'u Türkiye'de örnek kulüp haline getirme zamanı geldi de geçiyor bile" diye konuştu. 

Çapa'dan çağrı

Teknik Direktör Fuat Çapa ise, "Şehre ilk geldiğimde olumsuz önyargılar vardı. Bu önyargıları kırmayı başardık. İnşallah Bandırmaspor ve geriye kalan diğer karşılaşmaları kazanıp iyi bir derece elde edip Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Kalan 9 hafta çok önemli. Yarışın içerisine bir an önce kendimizi atmak istiyoruz. Herkes birlikteliği sağlamak adına adımlar atıyor. Taraftarlarımızın maça gelmemesi için ortada hiç bir neden yok" dedi. 

İftarlık verilecek

Genel Müdür Soner Soykan'da, "Kale arkası trübünlerin kapatılması söz konusu değil. Bu saatten sonra trübünlerde 15-20 bin taraftar bekliyoruz. Erzurum'dam zor şartlar altında bir 3 puan aldık. Samsunspor Kulübü Derneği olarak 2 Nisan'da oynanacak ve Ramazan ayına denk gelen maçımızda taraftarlarımıza iftarlık vereceğiz. Sorun ve aksilik yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız. Camia olarak bir bütün olalım, takımımızı sonuna kadar destekleyelim" ifadelerini kullandı.  

0 Yorum

Yorum Yap