• Samsun
  • Son Güncelleme 17:24
Samsunspor'da Yücel Uyar konuştu... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Teknik Direktör Yücel Uyar, "Sahaya çıkan futbolcular elinden gelenin iyisini yaptılar. Bazı oyunculara sabır gösterilmiyor. Ben bile rahatsız oldum. Kendi çocuklarımıza kredi az" dedi.

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Yücel Uyar, 0-0 berabere biten İstanbulspor A.Ş maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Yücel Uyar, forma şansı bulan bazı genç futbolculara taraftarların sabır göstermediğini belirterek, "Buraya kazanan bir takımın hocası olarak gelmek isterdim ama olmadı. Oyunu değerlendirirsek, 20 maçın üzerinde oynamış 7 oyuncudan eksik olarak sahaya çıktık. Sahaya çıkan futbolcular elinden gelenin iyisini yaptılar. Bazı oyunculara sabır gösterilmiyor. Ben bile rahatsız oldum. Samsun’da bu böyle. Memlekette bu yüzden hoca çıkmıyor. Kendi çocuklarımıza kredi az. Beklediğimiz bir oyundu. 

Uyar, "İstanbulspor bu ligin iyi takımı. Her sene hemen hemen aynı kadro ile oynuyorlar. Onları oynatmamak istedik. Bugünkü iyi tarafımız gol yememekti. Atamama durumumuz devam etti ama gol yemedik. Birkaç net pozisyonu değerlendiremedik. Lig bitti. Büyük marka ve futbol şehirleri düştü. Onların düşmesine üzüldük. Samsunspor’un çıkamaması da üzüntü verici. Bunlardan ders alacağız" şeklinde konuştu. 

0 Yorum

Yorum Yap