SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 07:52
Samsunspor'da yoğun hafta... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'u bu hafta yoğun gündem bekliyor. Hoca ve transfer konusunda çalışmalarını titizlik içerisinde yürüten Kırmızı-Beyazlılar'da güzel gelişmeler yaşanıyor. 

Yılport Samsunspor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 2022-23 sezonunda şampiyonluk hedefleyen Kırmızı-Beyazlılar'da hoca ve transfer konusunda çalışmalar sürüyor. Teknik direktör konusunda çok sayıda isimle adı anılan Samsunspor'da rota genç ve başarıya koşacak bir teknik adamla anlaşabilmek. 

Müjdeli haber bekleniyor

Samsunspor'da taraftarın gönlüne taht kuran Moryke Fofana ile Başkan Yüksel Yıldırım bir araya geldi. Olumlu diyaloğların yaşandığı görüşme sonrası tarafların masadan mutlu kalktığı ve önümüzdeki günlerde bilgilendirmenin yapılacağı öğrenildi. 

Başkanın gündemi yoğun

Şu ana kadar Çağdaş Atan ismi dışında yazılan teknik direktörlerle bir görüşme gerçekleştirmeyen Kırmızı-Beyazlılar'da bu hafta gündem yoğun geçecek. Başkan Yüksel Yıldırım, önümüzdeki günlerde İstanbul'da bazı isim veya isimler ile bir araya geleceği öğrenildi.

Prensipte anlaşma 

Diğer yandan transferde de Samsunspor listesindeki isimler görüşmeleri sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin bazı isimler ile prensipte anlaşma sağladığı iddia ediliyor.  
 

0 Yorum

Yorum Yap