SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 09:41
Samsunspor'da yeni dönem Görseli
SPOR

Samsunspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Tek liste halinde yapılan seçim sonrası Yüksel Yıldırım başkanlığında Kırmızı-Beyazlılarda yeni yönetim oluştu

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Merakla beklenen Samsunspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu geniş katılım ile gerçekleşti. Ömer Halisdemir Salonu'nda yapılan kongre sonrası Yüksel Yıldırım başkanlığında yeni yönetim oluştu. Kongreye AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Yılport Samsunspor A.Ş ve dernek yönetimi ile Samsunsporlu taraftarlar katıldı. 

Her şey daha güzel olacak

Samsunspor'da yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu; Yüksel Yıldırım, Savaş Boyar, Fuat Katırcı, Onur Bıyıklı, Vennaz Akyol Haznedar, H. Kaya Aşçı, Zafer Erdoğan, Melis Kalkavan Erdoğan, Arzu Uslu, Ali Asal, Murat Alanyurt, Ender Gür ve Rıfat Yılmaz. Başkan Yüksel Yıldırım, "Samsunspor Kulübü Derneği yönetiminde yer alan çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hem A.Ş hem de dernek yeni projeler ve çalışmalar ile Samsunspor'umuzu daha güzel yerlere taşıyacaktır" dedi. 

0 Yorum

Yorum Yap