SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 05:10
Samsunspor'da Teknik Direktör Yücel Uyar, "Amatörce gol yedik" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Teknik Direktör Yücel Uyar, Adanaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Uyar, "Amatörce gol yedik. Bir arkadaşımızın yanlış pozisyon alması sonucu topu kalemizde gördük" dedi.

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Yücel Uyar, 1-0'lık mağlubiyetle biten Adanaspor A.Ş. maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Maçı kaybettiğimiz için üzgün olduklarını belirten Teknik Direktörümüz Yücel Uyar, “Kaybettiğimiz için tabi ki üzgünüz. Bildiğiniz üzere bir hoca değişikliği ile Fuat Çapa hoca ayrıldı. Bende Akademi direktörü olarak, 5 maçla sezon sonunu inşallah bitireceğiz” dedi.

Ardından Adanaspor maçını değerlendiren Yücel Uyar, “İstemediğimiz bir sonuç ortaya çıktı. Oyunun hakkı 1-0 mıydı diye sorarsanız? Değildi. Berabere bitebilirdi ya da galip gelebilirdik. Pozisyonları bulduk. Yediğimiz gol, son derece amatörce bir goldü. Bir arkadaşımızın yanlış pozisyon alması sonucu topu kalemizde gördük. Eksiklerimiz vardı. Oyuna çok asılmadık. Coşkumuz eksikti. Tabi burada tüm oyuncuları kast etmiyorum. Çok çabalayanda, temposu düşük olanda vardı. İkinci devrede değişikliklerle oyunu biraz hareketlendirdik. Fakat son vuruşlar da aynı başarıyı gösteremedik. Biraz futbol şansıda Adanaspor'un yanındaydı. Ama şunu da söyleyebilirim, Türk futbolunda kangren olmuş yatarak maç bitirmesini çok hoş bulmuyorum. Kendi takımım da yapsa bunu doğru bulmuyorum. Biraz da Fair Play'e bakmak lazım. Her şey kazanmakta değil. Onun için Adanaspor'u tebrik ediyorum. Bence iyi mücadele ettiler. Ama yatmalar olmuyor tabi bunu her takım yapıyor. 10 günde iki maç daha oynayacağız. Onlara hazırlanacağız” diye konuştu.

0 Yorum

Yorum Yap