• Samsun
  • Son Güncelleme 17:48
Samsunspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak: 'Lig ikinci yarı başlar' Görseli
SPOR

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Bu sene TFF 1. Lig daha çetin geçecek. Şampiyonluk adayı çok sayıda takım var. İlk devre sonunda eksiklikler tamamlanır ve yarış bence ikinci yarı başlar" dedi.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışının ikinci devre başlayacağının altını çizen Altıparmak, " Her şey daha iyi olacak. Eksiklikleri görüp tamamlamaya çalışıyoruz. Bu sene TFF 1. Lig daha zorlu geçecek" dedi. 

En zor dönemi yaşıyoruz

Kıyasıya bir yarışın içerisinde olduklarını dile getiren Mehmet Altıparmak, "Kurulduğu günden bu yana bence TFF 1. Lig en çetin en rekabetli dönemini yaşıyor. Ligin 5-6 haftasını geride bıraktığımızda eksikliklerimizi daha iyi göreceğiz. Bu dönem içerisinde kazanıp, kaybedeceğimiz maçlarımızda olacaktır. Kocaelispor maçında çok gol pozisyonu yakaladık ama değerlendiremedik. Oyuncularım sahada ellerinden geleni yaptılar, ben onlara teşekkür ediyorum. Alen, Fofona ve Diomande sisteme girmeye başlayınca her şey daha da güzel olacak. Mağlubiyetlerden almamız gerekenleri alıyor ve bunun üzerinde çalışıyoruz" dedi. 

Daha güzel olacak

Kırmızı-Beyazlı taraftarlardan övgüyle bahseden Altıparmak, "Samsun futbol şehri, bu bizimde çok hoşumuza gidiyor. Büyük bir camiada görev almak ve yüzleri güldürmek çok güzel bir duygu. Şu an bir oyun sistemini yerleştirmeye çalışıyoruz. Taraftarlarımızdan bu yönde övgü alıyoruz, biz bunu daha iyi yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 


 


 
 

0 Yorum

Yorum Yap