SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 04:59
Samsunspor'da Teknik Direktör Bayram Bektaş, "Lige heyecan katacak" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'da Teknik Direktör Bayram Bektaş değişen play-off sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. Bektaş, "Yeni sistem lige heyecan katacak" dedi. 

2022-2023 sezonu itibarıyla uygulamaya geçecek yeni play-off sistemi hakkında Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Bayram Bektaş açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Bektaş, “Sistem değişikliği ile belki alışılmışın dışına çıkılıyor ama bu sistemde belki çok erken havlu atan takımlar bir gayretle, ‘yedinci olabilir miyiz’ düşüncesine girip daha fazla mücadele edebilirler. Çünkü alt gruptaki takımlarla maçlar bazen şampiyonluk maçlarını etkiliyor. Yeni sistemle sıralamada da biraz daha fazla gayret olacak. Yıllardır bu işi yapıyorum. Takımlar arasında play-off’lar öncesi, ‘ben üçüncü bitireyim, altıncıyla oynayayım, beşinci bitireyim, dördüncüyle oynayayım’ diye bir klasman düşüncesi oluşuyordu. Bence çoğu olumsuzluk ortadan kalkıp, ligi 3. bitiren takım ödüllendiriliyor. Belki 1 puanla, belki 1 golle ya da averaj ile ikinciliği kaçıracak. O yüzden lig üçüncüsü ödüllendirilmiş oluyor. Bu sistem ile ligin daha zevkli olacağını düşünüyorum. Bazen, bazı şeyleri değiştirmek gerekiyor" dedi

 

0 Yorum

Yorum Yap