SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 22:59
Samsunspor'da Teknik Direktör Bayram Bektaş, "İnanılmaz heyecanlıyım" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

SBB TV ekranlarında Kırmızı-Beyazlı camiaya ilk mesajlarını veren Teknik Direktör Bayram Bektaş, "Samsunspor camiasının büyüklüğünü ve taraftarını tartışacak halimiz yok. Samsunspor ailesinin bir parçası olduğum için çok mutluyum" dedi. 

Yılport Samsunspor'da çiçeği burnunda Teknik Direktör Bayram Bektaş, Kırmızı-Beyazlı camiaya ilk mesajlarını SBB TV ekranlarından verdi. Samsunspor ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Bektaş, güzel işlere imza atacaklarını ifade etti. 

Tecrübeli teknik adam, "Benimseyerek ve isteyerek geldim. İnanılmaz bir heyecan yaşıyorum. Başkanımla 6 saate yakın bir toplantı yaptık. Futbolu şehrin beklentilerini transferleri konuştuk. Ve neticesinde başkanımızın Samsunspor camiasına kazandırmak istediği bir projeden bahsetti. Bende kabul ettim. İnşallah uzun yıllar bu projenin bir parçası olurum" dedi.

 

Bayram Bektaş, "İnanılmaz bir heyecan yaşıyorum. Başkanımla 6 saate yakın bir toplantı yaptık. Futbolu şehrin beklentilerini transferleri konuştuk. Ve neticesinde başkanımızın Samsunspor camiasına kazandırmak istediği bir projeden bahsetti. Bende kabul ettim. İnşallah uzun yıllar bu projenin bir parçası olurum. Bir kaç gündür çok hassas bir şekilde çalışıyoruz. Eksik pozisyonlarda ihtiyaç olan mevkilerde; mevkinin özelliğini taşıyan oyuncuların üzerinde yoğunlaşan bir teknik adamım. Çünkü bir oyun tespitiniz bir oyun kurgunuz varsa o sisteme uygun ve özellikleri taşıyan isimler üzerinde duruyoruz" dedi.  

Bektaş, "Bu konuda çok hassasım. Bundan öncede yaptığım çalışmalar hep böyle olmuştur. Bir oyun mantalitesi oturtmuşumdur. Samsunspor camiasının beklentisinin Süper Lig olduğunu biliyoruz. Biz de bunun farkındayız. Başkanımız Yüksel Yıldırım, bize hem maddi hem de manevi anlamda büyük destek oluyor. İyi bir kadro kurmamız noktasında ciddi sorumluluk alıyor. Biz de bu doğrultuda çok hassas bir çalışma içindeyiz. Minimum hata ile en iyi transferleri yapmak istiyoruz" ifadelerine yer verdi. 
 

0 Yorum

Yorum Yap